Rolanti Dalgalanması Ve Çekişten Düşme

Emretekeli

Yeni Üye
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar 2011 model Volkswagen Caddy 1.6 tdı çay motor aracım var aracımı kış veya yaz 12 15 saat calismadigi zamanlarda ilk çalıştırdığında Rolantide ciddi derecede bir dalgalanma var bazen dalgalanma kendisi toparlayıp çalışmaya devam ediyor bazen de dalgalanmadan kaynaklı stop ediyor ikinci maçta çok geç çalışıyor böyle bir sıkıntımız var bir de son zamanlarda aracın yolda seyir halindeyken gaz tepkimesinde birden kesilme ve 3-5 saniye sonra birden gaz tepkimesi hissettiriyor yolda seyir halindeyken sarı yay lambası yanıp sönüyor ve arızaya düşüyor sizce sorun nedir zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Yüksek basınç pompası üzerindeki yakıt regülatörü veya yüksek basınç pompasından dolayı olabilir rail basıncını sabit tutamıyor gibi

Selamlar. 2006 1.6 fsi benzinli jettam var. Arac once 80 i gecemiyodu. Simdi ise 50 yi gecemiyo...oksijen sensoru arizasi katalatik konvertor arizasi veriyo...arac daha 80.000 km de...yasli birinden aldim arac 6 ay yatmis garajda ..katalitik ve oksijen sonsoru degisirse duzelirmi? Ayni priblemi yasayan varmi

Selamlar. 2006 1.6 fsi benzinli jettam var. Arac once 80 i gecemiyodu. Simdi ise 50 yi gecemiyo...oksijen sensoru arizasi katalatik konvertor arizasi veriyo...arac daha 80.000 km de...yasli birinden aldim arac 6 ay yatmis garajda ..katalitik ve oksijen sonsoru degisirse duzelirmi? Ayni priblemi yasayan varmi
bunu başka başlık altında açsaydın daha çok dönüş alırdın. ön arka katalitik konvektör kısmı olmalı öndeki çok pahalı ama arkadaki 3-5 bin arasına egzozcuda değişyor ama o da muaynede geçmiyor. bilgin olsun değiiştirdiğin zaman arabanın uçtuğunu göreceksin - sensör arzası bilgisayarda tespit edilmişse ona da el atabilirsin. Komplesini değiştirmek pahalıya mal oluyor ama dediğim gibi muayne garantisi vermezler sanırım. Ben arka tarafı değiştirdim ordan biliyorum -- Arabaya fazla yağ koyduklarında yada ateşleme bobini arzalı sürüldüğünde bu sorun oluyor diye biliyorum

Son düzenleme: