Polo 6N Aee Motor Boğaz Kelebeği Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gungor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gungor

Aktif Üye
Sevgili arkadaşlar.
Aracımda 4 senedir bildiğim ve giderek saçmalayan hallerin kaynağı olan boğaz kelebeğini değiştirmeye karar verdim. Orjinal VDO markası ya bulunmuyor yada aşırı pahalı. Bunun için bir zar atıp o veya şu marka olsun demektense, daha önce değiştirmiş ve taktırdığı marka ile problemsiz kullanıma merhaba diyen arkadaşlardan fikir ve tavsiye almaya net olarak ihtiyacım var.

Pierburg
Marelli
Zegen vs önerebilen var mı?
Yada başka bir marka.

Şimdiden teşekkürler

Kelebeği değiştirdim arkadaşlar. Zegen taktım. 3300 tl yerli atak taşıt firmasının ürünü. Veka amortisörü üreten firma.
Zegen boğaz kelebeği tam oldu. Birebir aynı kodlu ürün. 030133064f. Rolanti dalgalanma ve stop olayı şak diye bitti. Tam tur direksiyon çevirerek ileri geri yapsam bile hiç bir yudum dalgalanma yok. Marş basınca 1200 devirde ısınıp 950 ye sabit kalıyor. İnanılmaz. Bu süreci youtube da video ile uygulamalı anlatacağım. Hazırlanınca kısayolunu buradan paylaşacağım.

Son düzenleme:
Kelebeği değiştirdim arkadaşlar. Zegen taktım. 3300 tl yerli atak taşıt firmasının ürünü. Veka amortisörü üreten firma.
Zegen boğaz kelebeği tam oldu. Birebir aynı kodlu ürün. 030133064f. Rolanti dalgalanma ve stop olayı şak diye bitti. Tam tur direksiyon çevirerek ileri geri yapsam bile hiç bir yudum dalgalanma yok. Marş basınca 1200 devirde ısınıp 950 ye sabit kalıyor. İnanılmaz. Bu süreci youtube da video ile uygulamalı anlatacağım. Hazırlanınca kısayolunu buradan paylaşacağım.
2000 polo 1.4 ahw motor aracım içinde boğaz kelebeği değişimi gerekiyor. Ürünü nerden temin edebilirim. Benim araca uyum sağlar mı

2000 polo 1.4 ahw motor aracım içinde boğaz kelebeği değişimi gerekiyor. Ürünü nerden temin edebilirim. Benim araca uyum sağlar mı
Vw yedek parçacılarında genellikle oluyor. Bence şu konuya dikkat edilmeli. Kelebeğin parça kodu birebir aynı olmalı. 030133064f benim kelebeğin kodu buydu. Aynı kodlu aldım. Bunun d ile biten kodlusu da var. Dikkat etmek gerek. Marka konusuna bişey diyemem ama zegen marka benim sorunumu çözdü.
Öncelikle, buji, buji kalboları, ateşleme bobini ve distribütörünüzün kusursuz olduğundan emin olmanız gerekir.
Sonra kelebek.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.