Mk5 2010 1.4Tsi 122 Cax Titreme Sorunu

Ozgunaydin554361

Yeni Üye
2010 1.4tsi Cax 122 hp Manuel Aracım var 126 bin km araba soğukken hararet yükselmeye başladığında rölanti düşüp yükseliyor daha yapmıyor, geçenlerde p0172( sıra 1 sistem çok zengin) uyarısı verdi, bujiler iyi değildi bobinler ile birlikte değiştirdim sıfırdan ama hala titreşimli sallantılı çalışma var bunu neden yapar nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilecek bilirkişi var mı veya başına gelen

Merhaba aynı sorun bende de var soğukta çalıştırınca benim de aynı şekilde ilk 1 dakika sıkıntı yok sonra teklemeler başlıyor rolanti dalgalanıyor sonra hatta istop ediyor ısınınca kesiyor bende bu sorunu arıyorum. Araç olarak aynı araç 2010 jetta 1.4 tsi 122 comfort

Selamlar, her iki problemde de hava-yakit dengesizliğini işaret ediyor. Lütfen hava kaçak testi yaptırın ve motorun fazladan hava alıp almadığını garanti edin. Sonrasında da duruma göre bakalım.

Emme manifoldunda bir çatlak olabilir mi? Plastik olduğu için bir göz gezdirmekte fayda var. Bir de bu motorlarda oradaki soğutucu patlayıp antifiriz sızdırıyor motorun emme valfinde zamanla ağır kurum birikiyor.