Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim aracım 2016 golf 7 ,1.6 tdi dsg…288.000 km de ortalama şehir içi 7,5 lt yakıyor,uzun yolda deneme fırsatım olmadı,bu kadar yakmasi normalmi?yada yakıtı biraz düşürmek için ne yapmam lazım?
Hocam selam, normalde fabrika verisi 4.4 lt/100 km yazıyor. Olsun olsun 5-5.5 lt olsun. 7.5 lt biraz fazla. Araçta herhangi bir arıza cihazı ile bakıldı mi? Bir kayit var mı ona göre yorum yapmakta fayda var.
Aracın km si bayağı yüksek. Daha önce enjeksiyon yenilenmediyse bu tüketim normal sayılabilir. Sadece bu araca mahsus değil dizel motorun km si arttıkça tüketim artar. Enjektörlerin ve pompanın yıpranmasıyla alakalı bir şey.
Aracın km si bayağı yüksek. Daha önce enjeksiyon yenilenmediyse bu tüketim normal sayılabilir. Sadece bu araca mahsus değil dizel motorun km si arttıkça tüketim artar. Enjektörlerin ve pompanın yıpranmasıyla alakalı bir şey.
Hocam selam, normalde fabrika verisi 4.4 lt/100 km yazıyor. Olsun olsun 5-5.5 lt olsun. 7.5 lt biraz fazla. Araçta herhangi bir arıza cihazı ile bakıldı mi? Bir kayit var mı ona göre yorum yapmakta fayda var.
Hocam mrb,benim golf 7 de tdi dsg,sarı renkte motir arıza ışığı yandı nedenleri ne olabilir,pazartesi bi ustaya gösterecem ama ön bilgi olarak yardımcı olabilirmisiniz?