Koltuk Islanmış Ne Yapmalıyım

Dün gece hava yagmurluydu, cami iki parmak acik unutmusum. Surucu koltugunun yarısı ıslanmış. Klimayi açıp 30 dk icerinin nemini alip sicak hava yarattim, koltuk da biraz olsun kurudu. İlk oturdugumda pantolonum islanmisti simdi islanmiyor mesela fazla. ama , hava bugunlerde hep kapali ve soğuk. Alt kisimlarda yani sungerde su kalmasi ve küf olusma ve koku yapma ihtimali var mi? Daha önce basina gelen var mi? Oto yikamacida veya dosemecide yapmam gereken acil bir sey varsa yapabilirim ama ne yapacagimi bilmiyorum pek. Aklima gelen her fırsatta klimayi sicakta acip icerinin nemini almak.

Hocam geçmiş olsun. Sizinki yine iki parmak açık kalmış. Ben gece boyu tamamen açık kalmış bir sebepten. Epey bir ıslanmıştı. İki üç gün bol bol havalandırdım. Bir problem çıkmadı koku va yapmadi

Hocam geçmiş olsun. Sizinki yine iki parmak açık kalmış. Ben gece boyu tamamen açık kalmış bir sebepten. Epey bir ıslanmıştı. İki üç gün bol bol havalandırdım. Bir problem çıkmadı koku va yapmadi
Teşekkür ederim rahatladim cidden. O zaman her firsatta klimayla nemini aliyorum, hava yagisli değilse ön camlari iki parmak acik birakip havalanmasini sagliyorum 👍🏻