Audi A3 2013 Led Far Sorunu

egemenozbeyli

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bir sorum olacak. 2013 Audi A3 Sportback aracımın sol ön farının yıkama ve yağmur esnasında su aldığını fark ettim.
Başta kesip kesip tekrar yandı fakat sonrasında tamamen kesti, bir servise sorduğumda farı değiştirmek gerektiğini söyledi ve
uçuk bir fiyat söyledi.

Kesen kısım sadece sarı ile boyalı olan led şerit bunun tamiri mümkün müdür, konuyla ilgili yardımlarını rica ediyorum.

Teşekkürler,

Merhaba, Hoşgeldiniz platforma,
Far değiştirme tabiki en kolay, zahmetsiz ve ağır bedelli bir iş.
Far stop işleri ilgilenen firmalar bunu rahatlıkla yaparlar,
Eğer led lerde sıkıntı yoksa ( yani oksitlenmeden dolayı yanmamış vs ise eleketrik aksamı ile çözebilirler, Yok led ler patlamış vs ise de far grubuna uygun ledler ile montajını yaparlar.
Burada esas mevzu far tasından ayırırken ve yapıştırırken düzenli ve dikkatli olmakta. Temiz işçilik ile hallediecek birşey.
Google dan bulunduğunuz şehirde bir arama yapınız, bu işlerle ilgilenen firmaları bulursunuz.
Kolaylıklar dilerim.

Burada Sarı ledi beyaz led e çeviriyorlar,
Mutlaka sizin sorununuz ile de bu işi çözebilirler.

Merhaba, Hoşgeldiniz platforma,
Far değiştirme tabiki en kolay, zahmetsiz ve ağır bedelli bir iş.
Far stop işleri ilgilenen firmalar bunu rahatlıkla yaparlar,
Eğer led lerde sıkıntı yoksa ( yani oksitlenmeden dolayı yanmamış vs ise eleketrik aksamı ile çözebilirler, Yok led ler patlamış vs ise de far grubuna uygun ledler ile montajını yaparlar.
Burada esas mevzu far tasından ayırırken ve yapıştırırken düzenli ve dikkatli olmakta. Temiz işçilik ile hallediecek birşey.
Google dan bulunduğunuz şehirde bir arama yapınız, bu işlerle ilgilenen firmaları bulursunuz.
Kolaylıklar dilerim.

Burada Sarı ledi beyaz led e çeviriyorlar,
Mutlaka sizin sorununuz ile de bu işi çözebilirler.

Çok teşekkürler
Kocaeli ilinde ikamet ediyorum
Kocaeli oto led tamiri diye aratayım

İstanbul'da bulabilirsiniz mutlaka hocam. Araştırın kartal sanayi filan yakındır. Oralara bir bakın.