Umurbbr
Yeni Üye
Merhabalar ismim Umur,
İstanbul gaziosmanpasada bulunuyorum.
Yakın zamanda bayiden aracimi teslim alacağım fakat merak ettiğim ve sormak istediğim bir kaç konum var.
Yardımcı olma şansınız olursa memnun olurum.
1. Aracı 2024 olarak aldım ama 2023 modeli arasında ne gibi fark var? Araştırdım fakat donanim yada gorsel bir fark bulamadım.
Bir fark var midir? ve şuan sormak için çok geç ama 2023 2.el almak dahami mantıklı olurdu?
2. Teslim aldiktan sonra araci seramik yada ppf olarak kapatmam gerektiği önerildi,
Seramik kapatlatmaya karar verdim.
Bayiden seramik kapanıyor, iki farklı kaplama çeşidi olduğunu söylediler.
Biri henkel 13k, diğeri Williams f1 28k.
Bayi ikisinin arasında genel bir fark olmadığını sadece uygun olanin 2.yildan sonra görünümünün bozulabilecegini söyledi.
Yorumu çok güven vermedi açıkçası,
Dışarıda araştırdım benzer fiyatlar aldım ama konuya hiç Hakim değilim,
Fikrinizi almaktan mutlu olurum.
Genel olarak araba bilgim kısıtlı,
Sorularım saçma gelebilir,
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
İstanbul gaziosmanpasada bulunuyorum.
Yakın zamanda bayiden aracimi teslim alacağım fakat merak ettiğim ve sormak istediğim bir kaç konum var.
Yardımcı olma şansınız olursa memnun olurum.
1. Aracı 2024 olarak aldım ama 2023 modeli arasında ne gibi fark var? Araştırdım fakat donanim yada gorsel bir fark bulamadım.
Bir fark var midir? ve şuan sormak için çok geç ama 2023 2.el almak dahami mantıklı olurdu?
2. Teslim aldiktan sonra araci seramik yada ppf olarak kapatmam gerektiği önerildi,
Seramik kapatlatmaya karar verdim.
Bayiden seramik kapanıyor, iki farklı kaplama çeşidi olduğunu söylediler.
Biri henkel 13k, diğeri Williams f1 28k.
Bayi ikisinin arasında genel bir fark olmadığını sadece uygun olanin 2.yildan sonra görünümünün bozulabilecegini söyledi.
Yorumu çok güven vermedi açıkçası,
Dışarıda araştırdım benzer fiyatlar aldım ama konuya hiç Hakim değilim,
Fikrinizi almaktan mutlu olurum.
Genel olarak araba bilgim kısıtlı,
Sorularım saçma gelebilir,
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.