2021 Polo 1.0 Tsi Comfortline Geri Viteste Sarsma Sorunu

sevilcan

Yeni Üye
merhaba,

İlk arabam otomatİk hyundai i10 idi. 2021 polo 1.0 tsi comfortline otomatik aracımı yeni aldım. 15.000 km' de. Örneğin; park esnasında, hafif rampa da, geri vitesler de ani fren yapıyormuşum gibi sarsıntı ve mekanik sesler oluyor gacır gucur.. sanki traktör kullanıyormuşum gibi :(
Motor kulağı yenilendi, balatalar değiştirildi, yağ bakımları yapıldı. Ancak bu dediğim problemler çözülmedi, baktırdığım usta normal dedi. bu herkesin yaşadığı kronik bir sorun mudur? Normal midir? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. Yeni aracınız hayırlı olsun. Bu bahsettiğiniz gacur gucur seslere ait bir video çekip paylaşabilir misiniz.
Ayrıca hangi şehirde yaşıyorsunuz. Ona göre usta/servis önerisinde bulunabiliriz belki.

Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. Yeni aracınız hayırlı olsun. Bu bahsettiğiniz gacur gucur seslere ait bir video çekip paylaşabilir misiniz.
Ayrıca hangi şehirde yaşıyorsunuz. Ona göre usta/servis önerisinde bulunabiliriz belki.
merhaba,

teşekkür ederim. istanbul' da yaşıyorum. ben biraz geç dönüş yaptım ama araca alıştım. hatta aynı model başka araç kullandım yukarıda bahsettiğim ses normalmiş. bu ara ise başka bir sese takıldım:( düşük viteste iken ve yol biraz kasisli ya da çukur gibi ise ön taraftan (tiz değil) kalın bir demir parçası kopmuş ve yere sürtünüyormuş gibi yankılı bir ses alıyorum. bu sesi kayıt edip paylaşacağım. ustaya gösterdim ama o kullanırken o sesi alamadım pek, bana dediği şanzımandan geliyor sorun yok dedi. ses yüzünden sürüşten hiç bir keyif alamıyorum.