Teşekkür ederim ustaya da sordum hata kodunu bilemedi ama şikayetlerimi ilettiğim de bu parçadan da yapmış olabileceği söyledi bana. Bir beyinciye de sorduk hata kodu icin ancak henüz cvp alamadığımızdan bekelemedeyiz. İlginize teşekkür ederim
Evet 3bin deviri bende geçemiyorum bu muhabbetten sonra büyük ihtimal dediğiniz gibidir. Çok teşekkür ediyorumÇekiş düşüklüğüne birçok parça sebep olabilir. Gaz verip bıraktığınız da wastegate i itiyor veya çekiyorsa problem olmayabilir. Bir kez benim başıma bu parça ile ilgili bir arıza meydana gelmişti. Sürekli limp moda düşüyor ve 3000 deviri geçmiyordu. Sonunda parçayı (n75) söktüm ve hortumlarından bir parçası valfin içerisindeki deliği tıkamıştı. Sizde eliniz yatkın ise bir kontrol ediniz. Özellikle harici hava vs almamalı ve kaçak olmamalı.
İnşAllahHocam umarım çözülür probleminiz. Eğer problem devam ederse turbo kısmına yönelin. Turboya bağlı sensörler ve mekanik kısmına yönelirsiniz.
Teşekkür ederim tam da dediğiniz gibi sogutuyor insanıProbleminiz çözüldüğüne çok sevindim hocam. Turbonuz sağlamsa bile insanı soğutur bu sensörler. Tekrar geçmiş olsun.