2000 Polo Gösterge Lambalarının Yanıp Sönmesi (Çözüldü)

balisevinc

Üye
Merhaba arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var. 2000 polo 1.4 ahw motor aracımda bir anda motor yağı tam olmasına rağmen kırmız yağ lambası, abs lambası ve ikaz lambası (!) aynı anda yanıyor. Ayrıca devir saatide 0 a geliyor ve hareket etmiyor. Hareket halinde iken kendiliğinden lambalar sönüp devir saati ibresi normal halini alıyor.
Bir kaç ustaya götürdüm. Akü dedi, sorun yok, biri dedi boğaz kelebeği değişecek dedi, bilmiyorum var mı bir etkisi.
Konu hakkında bilgisi olan ve fikir verecek olursa çok sevinirim. Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var. 2000 polo 1.4 ahw motor aracımda bir anda motor yağı tam olmasına rağmen kırmız yağ lambası, abs lambası ve ikaz lambası (!) aynı anda yanıyor. Ayrıca devir saatide 0 a geliyor ve hareket etmiyor. Hareket halinde iken kendiliğinden lambalar sönüp devir saati ibresi normal halini alıyor.
Bir kaç ustaya götürdüm. Akü dedi, sorun yok, biri dedi boğaz kelebeği değişecek dedi, bilmiyorum var mı bir etkisi.
Konu hakkında bilgisi olan ve fikir verecek olursa çok sevinirim. Teşekkürler
Hocam aynı sorun bende de var ne yaptıysam çözüm bulamadım. Acaba arızayı çözebildiniz mi

Hocam merhaba polo ustasının söylediği krank mili devir sensörü arızalı imiş. Oraya baktır istersen

Geçmiş olsun hocam. Geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz.
İyi forumlar.