Vw Touran. Uzun Yol Sonrası Ertesi Gün Çalışmama.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muhur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muhur

Yeni Üye
Merhabalar
Aracım 2009 VW Touran 2.0 TDİ . Aracımın modelini forumda bulamadığım için bu konu başlığına yazıyorum. Belki vardır, ben bulamadım. Forumda yeniyim.

Arac 1 saat yol giderse ertesi gün uzun uzun marş yapsam da motor çalışmıyor. 5 10 dakikalık seyahatlerde ertesi gün hafif zorlanıyor ama çalışıyor. Bir kere çalıştıktan sonra kapatsam da kısa beklemelerde sorun olmuyor. Ustalar sorunu bulamadi. 9 aydır sorun devam ediyor. Mars dinamosu temizlendi kömürler değişti, akü değişti, mazot filtresi değişti, yakit hortumları değişti, yakıt hattina check vana takıldı, Enjektörler degisti, her yer kontrol edildi. Sanki bir şekilde silindire yağ veya yakıt doluyor ama neden uzun seyahat sonrası sabah böyle yapıyor olabilir. Arıza kodu vermiyor.

Merhabalar
Aracım 2009 VW Touran 2.0 TDİ . Aracımın modelini forumda bulamadığım için bu konu başlığına yazıyorum. Belki vardır, ben bulamadım. Forumda yeniyim.

Arac 1 saat yol giderse ertesi gün uzun uzun marş yapsam da motor çalışmıyor. 5 10 dakikalık seyahatlerde ertesi gün hafif zorlanıyor ama çalışıyor. Bir kere çalıştıktan sonra kapatsam da kısa beklemelerde sorun olmuyor. Ustalar sorunu bulamadi. 9 aydır sorun devam ediyor. Mars dinamosu temizlendi kömürler değişti, akü değişti, mazot filtresi değişti, yakit hortumları değişti, yakıt hattina check vana takıldı, Enjektörler degisti, her yer kontrol edildi. Sanki bir şekilde silindire yağ veya yakıt doluyor ama neden uzun seyahat sonrası sabah böyle yapıyor olabilir. Arıza k
Merhabalar

Arac 1 saat yol giderse ertesi gün uzun uzun marş yapsam da motor çalışmıyor. 5 10 dakikalık seyahatlerde ertesi gün hafif zorlanıyor ama çalışıyor. Bir kere çalıştıktan sonra kapatsam da kısa beklemelerde sorun olmuyor. Ustalar sorunu bulamadi. 9 aydır sorun devam ediyor. Mars dinamosu temizlendi kömürler değişti, akü değişti, mazot filtresi değişti, yakit hortumları değişti, yakıt hattina check vana takıldı, Enjektörler degisti, her yer kontrol edildi. Sanki bir şekilde silindire yağ veya yakıt doluyor ama neden uzun seyahat sonrası sabah böyle yapıyor olabilir. Arıza kodu vermiyor.
Araç - şasi yetersiz veya marş dinomosuna calistiran role de olabilir bi ihtimal enjektör ve dpf yi kontrol ettirin