Vag-Türkçe

VAG-TÜRKÇE

Yeni Üye
Merhaba, nezaketiniz için çok teşekkür ederim. Ben Ukrayna'dan Sergey ve size yeni yazılımım VAG-TÜRKÇE'yi tanıtmak istiyorum, İngilizce VCDS için bir Türkçe eklentisi, size Türkçe dilinde orijinal Volkswagen verileriyle bir veritabanından gelen tüm bilgileri Türkçe dilinde gösteriyor (Volkswagen ile bir sözleşmemiz var ve aylık olarak güncelliyoruz, bu yüzden VAG-TÜRKÇE, VCDS'den 10.000'den fazla hata kodunu biliyor). VAG-TÜRKÇE, VCDSLite dahil olmak üzere herhangi bir İngilizce VCDS sürümüyle çalışır ve VCDSLite ile hata kodlarını okumak için yalnızca ücretsiz VCDSLite demo sürümüne ve ucuz bir KKL kablosuna ihtiyacınız vardır. Etkinleştirilebilir bir VAG-TÜRKÇE demo sürümünü şu adresten indirebilirsiniz:

Lütfen VAG-TÜRKÇE'yi çalışırken de görün:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Teşekkür ederim ve size güzel bir gün diliyorum

Merhaba Uğur, bağlantı düzgün çalışıyor, lütfen kopyalayın ve tarayıcınıza yapıştırın: Ayrıca, lütfen antivirüsünüzü devre dışı bırakın (özellikle de en aptalı olan Windows Defender'ı), indirin, çıkarın ve kurun ve antivirüsünüze C:\VAG-TURKCE için bir istisna ekleyin. Ayrıca lütfen C:\Ross-Tech\VCDS'deki kablonuza karşılık gelen İngilizce VCDS sürümü 32-bit sürümünü kurun ("Install 32-bit EXE on 64-bit SYSTEM"). Kötü Türkçemi mazur görün lütfen, ben Ukraynalıyım. Saygılarımla, Sergey

Merhaba Uğur, bağlantı düzgün çalışıyor, lütfen kopyalayın ve tarayıcınıza yapıştırın: Ayrıca, lütfen antivirüsünüzü devre dışı bırakın (özellikle de en aptalı olan Windows Defender'ı), indirin, çıkarın ve kurun ve antivirüsünüze C:\VAG-TURKCE için bir istisna ekleyin. Ayrıca lütfen C:\Ross-Tech\VCDS'deki kablonuza karşılık gelen İngilizce VCDS sürümü 32-bit sürümünü kurun ("Install 32-bit EXE on 64-bit SYSTEM"). Kötü Türkçemi mazur görün lütfen, ben Ukraynalıyım. Saygılarımla, Sergey
opera tarayıcıdan indirebildim teşekkür ederim.