Trafik Işareti Asistanı Hatası Golf8.5

bugraylmz

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba 1 gün önce golf 8.5 1.5tsi impression aracımı bayiden teslim aldım biraz kullandıktan sonra trafikte bir arabanın arkasında veya başka bir nesnenin arkasında durduğumda 1-2sn süren turuncu renkli hata:trafik işareti yazısının kadranda belirdiğini gördüm daha sonra aracı sürmeye devam ettiğimde de beyaz renkli trafik işareti asistanı kullanım alanı dışında yazısı çıktı. Bu durum defalarca tekrarlandı bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim

Golf 8.5 1.5 e tsi life paket .. aynı problem bende de var . Kullanım dışı diyor napabiliriz

Aynı sorun 1.0 life paket taigo aracımda da söz konusu. Yazılımsal bir hata olabilir. Perşembe günü servis randevusu aldım kontrol için. Bilgi sahibi olan bizi aydınlatırsa iyi olur

Randevumu bugüne çektim ve doğuş otoya servise gittim. Sorunun sensör kaynaklı değil yazılımsal olduğunu, sensörün arka planda çalıştığını fakat ekrana yansımadığını söylediler. Güncelleme yaparak düzelme ihtimali olduğunu ilettiler. Güncellemeyi denediler fakat düzelmedi. Yeni güncellemeyi beklemek gerektiğini, bununda ne zaman geleceğini bilmediğini ilettiler. Şase ve iletişim bilgilerimi aldılar, dosya açtılar, güncelleme geldiğinde servise çağıracaklarını söylediler. Servise götürüp güncellemeyi denemenizi öneririm. Düzelen araçlar olmuş. Düzelmezse bile en azından dosyanız açılsın biran önce ve güncelleme geldiğinde size ulaşsınlar.

1732611471590.jpgbu hatanın aynısı caddy marka aracımda da var. ilk tesliminden bu yana.