Polo 6R Disk Ve Balata Önerisi Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan makan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

makan

Üye
Merhaba arkadaşlar, 2013 Polo 6R aracım mevcut balatalarım şuan hali hazır da Bosch marka ve yarısı bitmiş durumda. Bir sonraki Balata değişiminde disk aynalarını da değiştirmeyi düşünüyorum marka önerilerinizi beklemekteyim, teşekkürler..

Merhaba,
Vag grubu için orjinal birşey olsun istiyorsanız Zimmerman disk, ate balata ikilisi sizi çok memnun eder. Piyasaya göre pahalıdır ama memnun kalacağınıza eminim. Harici idarelik derseniz Ferodo, TRW, Bosch, textar bunları deneyebilirsiniz.
Ferodo ve TRW serttir, çabuk bitmez(ses yapabilir bitmeye yakın). Bosch yumuşaktır, genelde ses yapmaz ama tozu çoktur. Textar her ikisinin ortası diye biliyorum.

Merhaba,
Vag grubu için orjinal birşey olsun istiyorsanız Zimmerman disk, ate balata ikilisi sizi çok memnun eder. Piyasaya göre pahalıdır ama memnun kalacağınıza eminim. Harici idarelik derseniz Ferodo, TRW, Bosch, textar bunları deneyebilirsiniz.
Ferodo ve TRW serttir, çabuk bitmez(ses yapabilir bitmeye yakın). Bosch yumuşaktır, genelde ses yapmaz ama tozu çoktur. Textar her ikisinin ortası diye biliyorum.
Teşekkür ederim şuan hali hazır da Bosch kullanıyorum zaten ama aynen dediğiniz gibi böyle bir balata tozu olamaz artık temizlemekten jantlar aşındı resmen.. Hem idarelik hem de kaliteli bir şey olsun istiyorum aslında "Ferodo, TRW, Bosch, textar" bu gruplardan araştırıcam. Teşekkür ederim.