Marş Basıyor Ama Hemen Stop Ediyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Abdullah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Abdullah

Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar. 98 polo otomatik benzin LPG 1.6 aee motor aracım 2-3 dk çalıştı sonra hareket edecekken stop etti. Marş alıyor ama çalışmıyor. Benzin var hortumlarda delik görünmüyor. Sigortaları kontrol ettim sıkıntı yok gibi. Aracı gaza alamıyorum sıralı sistem kontak acınca gaz düğmesine 1-2 saniye ışık yanıyor sonra sönüyor. Düğme basılı tutup da denedim çalışmadı hemen stop ediyor. İmmoblizer var mı hiç bilmiyorum sorun ne olabilir başına gelen var mı böyle bir arıza yardımcı olabilir misiniz

Hocam selam,
Bu probleme neden olacak Birkaç sorun yazayım
Havaakışmetre (fişini çekip deneyebilirsiniz.)
Kelebek Boğazı (Yeni veya çıkma takılığ bakılmalı)
Egsantrik sensörü ve/veya Krank pozisyon sensörü.
Bunları kontrol ettirmenizde fayda var.

Merhaba;
Bugün bir usta kontrol etti. Elektirk veya mekanik sorun yok. Gaz beyni ile alakalı gaz geliyor 1 saniye sonra ışık sönüyor dedi. Kablo çekip arka tüpden çalıştırmayı da denedi çalışmadı araba. Acaba gerçekten lpg beyin mi arızalı yoksa gaz ile alakalı hangi sensörler var bilmiyorum ufak bir sensör arızası olabilir mi

Aynı sorun bende de vardı motor beyni Krank sensörü bağlantısı bozuk çıktı yeni beyin taktırdım.Krank sensörü bozuk değilse beyindendir.Eger hava hortumlarinda kaçak varsa ondan da yapar.

Aynı sorun bende de vardı motor beyni Krank sensörü bağlantısı bozuk çıktı yeni beyin taktırdım.Krank sensörü bozuk değilse beyindendir.Eger hava hortumlarinda kaçak varsa ondan da yapar.
Merhaba
Çekici ile ustaya götürdüm bobin değişmiş düzelmedi. Elektrikci bilgisayara bağlayıp bakmış kontrol ünitesi arızalı çıktı dediler beyinci bakacak dediler. Beyin fiyatları nedir hangi marka takılmalı ve beyin tamiri olmuyor mu bilgi verebilir misiniz

İstanbul Sefaköy de beyinci Selami usta var 05324611350 benim arabaya başka beyinciler bakmadı.

Bursadayım selami ustayı duydum sorun çözüldü beyne program atıldı. İçinden parça değişti sonrasında adaptasyon yaptırmam gerekiyor mu

Benim bildiğim gerekmiyor.Kullamana göre kendi adaptasyon yapıyor diye biliyorum.