99 Model Vw Polo 1.6 Aee Motor Hb Yolda Calisirken Stop Etme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rasit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rasit

Üye
Merhabalar 99 mdl polo 1.6 aee motor aracim yolda ateslemeyi kesti yolda kaldik arabayi ustanin dukkanina koyduk ne gibi bir arizadir bu bilgi verebilecek biri var mi konu hakkinda bilgilendirse cok sevinirim
Birde konudan bagimsiz direksiyonu saga sola cevirdigimde rolanti düşüyor araba stop edecek gibi oluyor onu nasil cozebilirim simdiden tesekkurler

Merhaba,
Bu problem zaman zaman biz kullanıcıların başına gelebiliyor. Esas olanı da bu problemi yaşatacak birçok etken bulunması. Ateşleme sigortalarından, bobin, buji, kablo, hava akışmetre, kelebek boğazı. Liste uzadıkça uzuyor. Bunun en isabetli olanı cihaz bağlanıp bakilacak değerlere. Basit bir şase de olabilir daha maliyetli işlerde olabilir. Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda probleminiz giderilir.

Bakalım tamirhaneye çekildi bizim araclar cihaza baglaniyor mu bunu yeni duydum eski model olduğu icin baglanmiyor diye biliyorum ama insallah saglam bir sey cikmaz hayırlısı allahtan

obd2 oldugundan bahsedip girişinin nerede olduğunu göstermişler. Obd için eski değil ki 99 model.

Sorun bobin ve distiribütör muş bulduk taktirdik arabayi eksoz emisyon alirken cok gaz verdik egsoz emisyonu gectikten sonra 1 km gitmeden gene stop etti bekledim biraz gene marş yapinca çalıştır simdi şunu anliyamiyorum avans ayarinda mi sikinti var yoksa bogaz kelebegi adaptasyonunda mi sikinti var aracim bu arizadan once 1000 devirin biraz altinda normal bir sekilde calisiyordu simdi ise 1000 derivirin biraz ustunde calisiyor ne yapmam gerekiyor

Hocam selam. Üzüldüm rolantinin düzelmedigine. Bu grup araçlarda genelde kelebek boğazından şikayetleri çok duydum. Problem kesin ondandır demiyorum ama şüpheliler arasındadir. Ayrıca havaakismetre de bu duruma sebep olabilir. Havayı yanlış okuyor olabilir. Bunların hepsini cihaz ile gormesi gerekir. Yaptırdıginiz yere bir sorun. Bakmadilarsa baksınlar.

Yaptirdigim kişi bilgisayarla arasi cok iyi degil düz mantikla çalışıyor baska usta bulmam lazim ki bilgisayardan tam olarak tespit etsin

Ankara'da iseniz İvedik'te Memiş usta var, Tuna otomotiv. Hafta sonları kalabalık oluyor. Hafta içi bir uğrayın. Selamımı söyleyin, arızanızı detaylı incelesin.