2022 Polo Tsi Life Dsg 90 Derece Hızla Yükselmesi

elden ring

Yeni Üye
Merhaba ,
2022 polo TSİ life dsg aracımı (16bin km de) alalı 2 hafta oldu dikkatimi soğutma sıvı seviyesi çekti önce minimum civarında olduğunu farkettim (VW araçlar üretilirken soğutma sıvısı minimum seviyede oluyormuş ) daha sonraki günlerde dikkatimi çeken diğer bir detay araç 2-3 dk da hava 9-10 dereceyken 90 derece ulaşması oldu , Volkswagen araçlarda aracın 2-3 dk da 90 derece ulaşması normal midir ? sizin aracınızda da aynı durum var mı ?

hocam merhaba
aynı sorun benim aracımda da var 2022 polo life 25.000 km de
calıştırdıktan sonra otoparktan cıktıgım da hararet 90 ı görüyor hemen 3 dk sürmüyor
ayriyetten 2 den 1 e düşerken şanzımandan sesler geliyor
acaba sizden de geliyor mu

hocam merhaba
aynı sorun benim aracımda da var 2022 polo life 25.000 km de
calıştırdıktan sonra otoparktan cıktıgım da hararet 90 ı görüyor hemen 3 dk sürmüyor
ayriyetten 2 den 1 e düşerken şanzımandan sesler geliyor
acaba sizden de geliyor mu
Merhaba, sizde de hareket aynı şekilde ise sorun yok sanırım arabanın normali demek ki böyle diyebiliriz, şanzımandan ses gelme olayı bende olmuyor, hocam dsg şanzımanlı araçlar kararsız sürüşleri sevmez çok sıkışık trafikte manuel vitese alın veya dik rampalarda siz vitesi belirleyin, bir de park etmelerde dikkat edin araç ağırlığını şansızamana yüklemeyin

Merhaba, sizde de hareket aynı şekilde ise sorun yok sanırım arabanın normali demek ki böyle diyebiliriz, şanzımandan ses gelme olayı bende olmuyor, hocam dsg şanzımanlı araçlar kararsız sürüşleri sevmez çok sıkışık trafikte manuel vitese alın veya dik rampalarda siz vitesi belirleyin, bir de park etmelerde dikkat edin araç ağırlığını şansızamana yüklemeyin
1 aydır dedigim gibi ısı cabuk yükseliyor , hava 2 derece olmasına ragmen. Problemmidir bilmiyorum acıkcası ama 1 aydır sıkıntı olmadı ben de.