2019 Skoda Kodiaq 1.5 Tsı Dq381 Şanzıman Için Yol Adaptasyonu Ve Temel Ayar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alibey

Aktif Üye
Öncelikle herkese merhaba, 2019 model Skoda Kodiaq 1.5 tsı aracımda şanzıman kaynaklı hafif de olsa rölantide bekleme esnasında bir titreme mevcut. Temel ayar, yol adaptasyonu yapılırsa düzelir dediler yetkili servisten. Ama aracımı yetkili servise de elletmek istemiyorum açıkçası. Bu işleri kendim halletmek istiyorum. Vcds, Odis isminde programlar varmış. Ama son kullanıcı olarak bu programlardan hangilerine ne şekilde ulaşabiliriz? Ulaşabildiğimiz program işimi görür mü? Ayrıca belli aralıklarla bilgisayarı araca bağladığımız obd kabloları versiyonları güncelleniyormuş. Doğru düzgün bir Kablo’ya ve gerekli program’a ( vcds ve ya odis) nasıl ulaşabilirim. Bu konuda Yardımcı olabilecek var mı acaba?

Hocam selamlar. Bu konuyla ilgili olarak özelden yazdım. Gerekli program ve donanımı satın alacağınız arkadaşın numarasını. Buraya direkt olarak iletişim veremiyorum malum sebeplerden. Konunun en başına gelecek olursak bir vag grubu araç kullanıcısı en başta vagcom almalı ve aracında durmalı. Hele bu işlere filan biraz zaman ayirabilirse süper şeyler yapılabiliyor. Arıza, adaptasyon, özellikleri açıp kapatma vs vs. Liste, marka model ve yıla göre değişkenlik gösterir.
Alacaksanız 3 yıl once 19.6 sürümünü almıştım bu arkadaştan. Hala duaciyim desem yeridir. Fiyatı nedir ne değildir bilemiyorum. Ama satın alacağınız arkadaşa söylersiniz. Daha önce arkadaşlar almış 19.6 sürümünü, şu an kaçıncı versiyonu bilemiyorum ama en az 19.6 sürümü kadar iyi ve kaliteli olsun derseniz ve de meramınızı anlatırsanız çok yardımcı da olur. Kodlama vs kitapçık vs elinde varsa paylaşımda yapar. Umarım işinizi çözer.
İyi akşamlar dilerim.

Hocam selamlar. Bu konuyla ilgili olarak özelden yazdım. Gerekli program ve donanımı satın alacağınız arkadaşın numarasını. Buraya direkt olarak iletişim veremiyorum malum sebeplerden. Konunun en başına gelecek olursak bir vag grubu araç kullanıcısı en başta vagcom almalı ve aracında durmalı. Hele bu işlere filan biraz zaman ayirabilirse süper şeyler yapılabiliyor. Arıza, adaptasyon, özellikleri açıp kapatma vs vs. Liste, marka model ve yıla göre değişkenlik gösterir.
Alacaksanız 3 yıl once 19.6 sürümünü almıştım bu arkadaştan. Hala duaciyim desem yeridir. Fiyatı nedir ne değildir bilemiyorum. Ama satın alacağınız arkadaşa söylersiniz. Daha önce arkadaşlar almış 19.6 sürümünü, şu an kaçıncı versiyonu bilemiyorum ama en az 19.6 sürümü kadar iyi ve kaliteli olsun derseniz ve de meramınızı anlatırsanız çok yardımcı da olur. Kodlama vs kitapçık vs elinde varsa paylaşımda yapar. Umarım işinizi çözer.
İyi akşamlar dilerim.
Detaylı bilgi için Teşekkürler Hocam.