2010 Polo 1.4 Düzensiz Marş Alması

kaancntmur

Yeni Üye
Arkadaşlar aracım polo 1.4 2010 85hp benzinli yağ sıvı bakımları yeni yapıldı. Daha önce ilk marşta 20 saniye kadar silkeleyerek çalışma sorunu için geçen hafta enjektör temizliği ve benzin pompası değişimi yapıldı. Bu sorun düzeldi ancak şimdi de mesela kullanıp bırakıyorum aradan 1 saat geçtiğinde marş yaparken tek marşta almıyor ikinci de alıyor ve biraz zor garip çalışıyor rölanti de sorun yok. Bugün gidip buji ve ateşleme bobini takımı alıp hepsini değiştirdim sorun hala devam ediyor. Hem lpg hem benzinde yapıyor ? geçtiğimiz yaz selenoid valf değiştirmiştim onuda eledik. Ne kaldı başka?

Selam hocam. Aklıma hararet müşürü geliyor hocam buna neden olabilecek.
Ayrıca benzin pompasını da göz ardı etmeyin. Değiştirmiş olabilirsiniz fakat daha önce başımıza geldi. Basıncı tutmuyordu. Bununla birlikte benzin dönüş valfi var.
Tüm bunlar haricinde motor sicakken sadece LPG ile çalıştırmaya çalışırsanız da yine geç çalışıyorsa hararet müşürüne ve LPG beyni ( regülatör) kaçak yapıyor mu kontrol ettirmenizi öneririm.

Selam hocam. Aklıma hararet müşürü geliyor hocam buna neden olabilecek.
Ayrıca benzin pompasını da göz ardı etmeyin. Değiştirmiş olabilirsiniz fakat daha önce başımıza geldi. Basıncı tutmuyordu. Bununla birlikte benzin dönüş valfi var.
Tüm bunlar haricinde motor sicakken sadece LPG ile çalıştırmaya çalışırsanız da yine geç çalışıyorsa hararet müşürüne ve LPG beyni ( regülatör) kaçak yapıyor mu kontrol ettirmenizi öneririm.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Hocam açıkçası benzin pompasını bosch marka alıcaktım sanayide bulamayınca maher marka aldım ve şüphelenmiyo değilim. LPG'de ve benzinde her türlü yapıyor bu sorunu. Benzin dönüş valfini geçen yaz kendim değiştirmiştim yine bosch marka ile onun yeniden arıza yaptığını düşünmüyorum ama oladabilir.