1.9 Tdı 110 Hp Avg Passat Enjektör Kodları

Kralmarx

Yeni Üye
Selamun aleyküm herkese. Aranıza yeni katıldım sizlere danışmak istediğim birkaç konu var. Babamın aracının enjeksiyon pompası arıza kodu veriyor. Bazı çalıştırmalar hafif sarsıntılı. P1562 ve P1563. Kayseri’de birkaç pompa revizyonu için fiyat sorduk çok pahalı geldi. Ebaydan baktım revizyonlu hali bizim memlekette verilen fiyatın neredeyse yarısına tekabül ediyor. Ben de aradaki farka enjektör memelerini değiştireyim istiyorum. Ebayda bir satıcı buldum bizdeki 1 enjektör meme fiyatına 4 enjektör memesi alabiliyorum. Yalnız bizim aracın enjektör memesi üzerinde DSLA150P520 yazıyor bulduğum satıcıdaki kod DSLA150P764 yazıyor ve satıcı ısrarla aracına yüzde yüz uyumlu diyor. Lütfen bana bu konuda yardımcı olun. Yurtdışında bir arkadaşıma sipariş edeceğim o gelirken getirecek. O yüzden yurtdışı satışı ile bir sorunum yok. Ya da sizin önerebileceğiniz başka bir yol ve ülkemizde bunları biraz daha uygun fiyata bulursun yaptırırsın diyeceğiniz bir yer ya da usta varsa önerilere çok açığım. Biraz uzun oldu şimdiden herkese teşekkür ediyorum