Koltuk Yıpranması

Merhabalar. Araclarimizda genellikle kronikleşen şöför koltugu bacak destek ve koltuk yan destekler yıpranıp döşeme yırtılıyor keza benim aracımdada öyle(golf 5 ) kilif vs fayda etmiyor. Daha fazla yirtilmasini onlemek veya tamirimi için bilgi ve önerilerinizi bekliyorum.

Hocam çok göze batıyorsa üstüne bir kılıf alın, hem maliyeti uygun olur hem de yıpranmışları gizler ve o bölgeleri de korursunuz. Yok ben kılıf ile binmeyi sevmiyorum derseniz koltuk dosemecileri halleder. Aynı renk ton bulurlar mi bilmiyorum. Yanık vs. Tamirini yapıyorlar ama yırtık büyük ve onarilamayacak kadar olursa da mecbur komple değiştirmek daha mantıklı oluyor. Yoksa yama bariz belli olabiliyor. Bunlar kişisel fikrim. Dosemecilere göstermek gerek. Teknoloji ilerliyor, dosemecilerde bu teknolojiden yararlanmislarsa alternatif çözümler sunabilirler. Ben de kadife döşemenin bel kısmınin yanındaki destek kısmında buzusmeler var öyle biniyorum şimdilik. Koltuk kılıfı vs sevmiyorum malesef. Orjinali ne zaman ki çok göze batacak kadar bozulursa o zaman dosemecilere gideceğim yaptırmaya.