Uzun Yol Sonrasi Antifirizdeki Küçük Kabarcıklar Ve Motor Sesi

Merhaba, geçen gün 100km yol sonrası kaputu actigimda genlesme kabi kenarlarinda küçük kucuk kabarcıklar gördüm. Sabun köpüğü gibi. Ama antifriz rengi falan normal. Videosunun linkini asagiya briaktim. Bakabilir misiniz bu normal mi? (Yüksek çözünürlüklü izlerseniz görebilirsiniz)

Ve motorun sesinde de bir anormallik var mi bakabilir misiniz? Aksesuar tarafindaki sesler hep tedirgin ediyor beni. Bazı açılarda tak tak tak tak diye sesler geliyor ama düz ve tepeden baktigimda gelmiyor. Enjektör sesi mi o ritmik tak tak sesi?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Yolculuk sonrası böyle kabarcıkların olması normaldir ondan yana bir problem gözükmüyor.
Gelen tık tık saat çalışma sesi gibi bana anormal geldi açıkçası, herhangi bir yerde vakum kaçağı veya başka bir şeyde olabilir.

Valla bilmiyorum ki daha 1500 km önce iki farklı ustaya gosterdim motorun saat gibi, bir problem yok falan dediler tekrar gitmeye de çekiniyorum bu sefer cidden ya kovarlar ya da motoru indirirler diye 😂 youtubedaki diğer 1.2 tsi seslerine bakıyorum onlarda da farkli farkli sesler var aksesuar tarafinda. Benim bahsettiğim ses yuksek frekansli olan değil de, arkadan daha derinden gelen daha düşük frekanslı olan ses nasil tarif etsem bilemiyorum ön plandaki hizli , yuksek frekanslı saat gibi ses zaten hepsinde var da.

Bi ara goturdugum bi usta sen enjektör sesini duyuyorsun demişti.

Surusunde veya tuketiminde herhangi bir problem sezmesem de merak ettim. Fazla üstüne dusmeyecegim bakalim şimdilik.