T Roc Hakkında 2 Soru.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan byx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byx

Üye
Merhaba arkadaşlar.
2024 model R line T roc aracım var.
1.soru
yağ çubuğu kararmış renk te bu sebeple
yağ seviyesini net göremiyorum.
Başka araçda benzer sorun olduğun da çubuğu telleyerek bir araçta ise kumlama yaparak bu sorunu çözmüştüm.
sizin bu konudaki öneriniz nedir acaba.?

2.soru
Kapıları kilitlediğim de örn. bagaj kapağı tam kapanmamış ise de kapıları kilitleme yapıp aynaları kapatıyor,ancak o ara bagaj kapağı tam kapalı değil yani her hangi bir uyarı yok (kadranda görünüyor o başka) acaba wag com v.b şekilde bir uyarı sistemi yapılabilirmi örn.kapılardan biri açık ise kilitlendiğin de korna ötmesi gibi bu mümkünmü bilen arkadaşlardan destek bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Hocam selam,
1 sorunuz için önerdikleriniz dedikleriniz çok mantıklı Bu yollarla çözebilirsiniz.
2. Sorunuz için Vagcomda böyle bir uyarı sesi konulabilir. Kapılar açık veya yarım kapalı ise korna sesi ile uyarı almazsanız bilin ki kapılardan biri veya birkaçı açık kalmıştır. Bu uyarı zaten tam kilit olmadığını hatırlatan ve benim de sıklıkla kullandığım bir özelliktir. Farklı araç olmasına rağmen çoğu vag grubu araclarda bu özellik vardır.

Cevap için teşekkür ederim.
Asıl konu orjinalin de uyarı olmaması yanlış bence,wag com işi ile uğraşan usta ile görüşeyim bunun için,sağolun..

Hocam var olan özelliklerin çoğu kapalı geliyor. Bu konuda özellikle fabrika ketum malesef. Ben 2004 Passat b5.5 kullanıyorum. Normalde var bu sistem ama açılmamış durumda. Biz de kendimiz açıyoruz malesef.

• Like
Tepkiler: byx