Caddy 2005 1.9Tdi Arada Bir Çalışmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eneenes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eneenes

Yeni Üye
Bu olay arada bir oluyor araç soğukken ilk marşı alır gibi yapıp stop ediyor bir daha da ne kadar marş yapsamda almıyor. Bu uzun marşlarda zayıfladığı için aküyü aracın üstündeyken şarja takıyorum 5-6 saat sonra uzun bir marş sonunda yavaş yavaş pancar motor gibi sarsıla sarsıla çalışıyor ve normale dönüyor. Normale döndükten sonra 10 defa da stop edip marş bassam her defasında normal çalışıyor.
Bilgisayara bağlıyorum herhangi bir arıza kaydı atmıyor.
Başına gelen veya fikri olan ustalardan yardım bekliyorum

Bu olay arada bir oluyor araç soğukken ilk marşı alır gibi yapıp stop ediyor bir daha da ne kadar marş yapsamda almıyor. Bu uzun marşlarda zayıfladığı için aküyü aracın üstündeyken şarja takıyorum 5-6 saat sonra uzun bir marş sonunda yavaş yavaş pancar motor gibi sarsıla sarsıla çalışıyor ve normale dönüyor. Normale döndükten sonra 10 defa da stop edip marş bassam her defasında normal çalışıyor.
Bilgisayara bağlıyorum herhangi bir arıza kaydı atmıyor.
Başına gelen veya fikri olan ustalardan yardım bekliyorum
Yüzde doksan kızdırma bujilerinden yapıyor. Cihaza bağlat büyük ihtimal kızdırma bujisi çıkacak. Yada mazot geri kaçıyor

Yüzde doksan kızdırma bujilerinden yapıyor. Cihaza bağlat büyük ihtimal kızdırma bujisi çıkacak. Yada mazot geri kaçıyor
Mazot filtresinden hortumları söküyorum kontağı açınca normal mazot geliyor.
Kızdırma bujisi bunu yapar mı hocam? Geçte olsa çalışması gerekmez mi?