clkhkn33
Yeni Üye
Merhaba. Dün bujilerin hepsini degistirdim. Bobinlerin de ikisi kötü, degismesi gerek dedi usta. Takım mı degiselim yoksa ikisini mı degiselim, digerlerinde sıkıntı yok dedi. Ben takım degistirecektim ama parça dukkaninda bobin 2 adet kalınca 2sini değiştik şimdilik.
Yeni bobinler 3 ve 4. Silindire takıldı.
Dün ve bugun toplam 230 km uzun yol yaptim. Sehir icinde gazlarken sıkıntı yok da , hız sabitleyiciye alıp sakin sakin 100le giderken sarsıntı hissediyorum.
Hiz sabitleyiciden midir bilmiyorum ama
O degismedigimiz iki bobinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Degismeyen parcalarin diğer sıfır parçalara uyum saglama konusunda ufak zorluk çekiyor gibi yorumladim. Yoksa eğer buji, bobin ve arac beyninin bi alışma süreci falan mı var ?
nedir sizce?
Yeni bobinler 3 ve 4. Silindire takıldı.
Dün ve bugun toplam 230 km uzun yol yaptim. Sehir icinde gazlarken sıkıntı yok da , hız sabitleyiciye alıp sakin sakin 100le giderken sarsıntı hissediyorum.
Hiz sabitleyiciden midir bilmiyorum ama
O degismedigimiz iki bobinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Degismeyen parcalarin diğer sıfır parçalara uyum saglama konusunda ufak zorluk çekiyor gibi yorumladim. Yoksa eğer buji, bobin ve arac beyninin bi alışma süreci falan mı var ?
Son düzenleme: