2022 Taigo Ayna Altı Işığı Problemi

oaktepe

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar 2022 Model R line taigo aracım var, aracın ikinci sahibiyim. Akşamları aynanın altından yere logo yansıyor ama saçma bir şekil var. Sormak istediğim şu o saçma şekil bilerek mi konulmuş yoksa orada Volkswagen logosu falan mı çıkması lazım internette bununla alakalı bir bilgi bulamadım yetkili serviste yakın olmadığı için gidip soramıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar 2022 Model R line taigo aracım var, aracın ikinci sahibiyim. Akşamları aynanın altından yere logo yansıyor ama saçma bir şekil var. Sormak istediğim şu o saçma şekil bilerek mi konulmuş yoksa orada Volkswagen logosu falan mı çıkması lazım internette bununla alakalı bir bilgi bulamadım yetkili serviste yakın olmadığı için gidip soramıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, 2022 style paket aracımda da dedıgınız gibi sacma bir desen var baklava desenli. Arastırmadım dogrusu.

Benim aracın sağ aynadaki desende bir sürü nokta şeklinde hoş ve simetrik bir görüntü varken sol aynanın içindeki şekilli plastik parça sanirim kasisten geçerken oynamış. Alakasız bir sekil gozukuyor sol tarafta. Çözümünü hic araştırmadım.