2022 Model Golf R Line Rampada Düşük Hızda Yüksek Sesli Rahatsız Edici Takırtı

Alanya07

Yeni Üye
Merhaba aracım sıfır alındığından beri servis bakımlıdır ve 48 bin km dedir araçta yaklaşık 1.5 yıldır bu sorun var her servise gittiğimde söylüyorum keronik diyorlar ve gittik çe ses arttı artık ne araca binesim geliyo nede insanlara açıklama yapmak istiyorum severek aldığım aracın sorunu yüzünden tiksindim araçtan lütfen acil yardımcı olun.
Ekli dosyayı görüntüle IMG_7911.mov

Merhaba hocam. Motor değildir umarım bu sesin kaynağı. Virajda daha çok artıyor gibi duruyor ve aks başlarından gibi algıladım hocam.

Teşekkür ederim Evet virajda ve mesela kalkış yaparken düşük belli bi gazda yapıyor umarım aks başlarıdır bu sorunu çözmesi için neresine bakmaları lazım aracın sizce?

Hocam selam lifte kaldırıp aracın sağ sol tekerlerine bakacaklar. Çabucak çözülecek bir iş hocam çok büyük bir problem değildir

Aracınızı yetkili olmayan ama Etkili olan bir ustaya götürürseniz sorununuzu 5-10 dk içinde tespit edecektir. Yaşadığınız şehiri söylerseniz belki ben ve ya diğer forumdaşlar yardımcı olabilir.

Hocam benimde benzer bir problemim var yokuşlarda kalkış yaparken fazla gaz vermezsem eğer araba vuruntu yapıyor bunu el frenini çekip 1. Viteste kalkmaya çalışırkende tak tak diye vuruyor

destek olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim buraya yazıktan sonra beni aradılar ve servise tekrar gitmemizi sorunu çözeceklerini söyledir bugün gittim usta kavramada sıkıntı var dedi debriyaj balata falan zayıflamıştır dedi bu arabalar yarı otomatik olduğundan devirli gitmezsen kullanmadan dolayı balata falan zayıflar dedi herşeyi okey dedik bu araba daha 48 binde nasıl dsg sinde sorun olur ben ne yapmış olabilirim bu arabaya dedim salı günü randevu verdiler bakıcaklar ona göre hangi parça arızalı söyleyeceklermiş yani heralde bize bi maliyet çıkarcaklar gerçekten rezillik golf 8 r line 1.5 etsi araç 48 binde kavramadan dsgden arıza veriyor garantimde bitmiş ben bunu nasıl nereye başvurarak ücretsiz değiştirebilirim yada destek alabilirim garanti bitiyor arıza veriyor nasıl bir düzene düştük anlamadım tekrardan teşekkür ederim ilginiz için

destek olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim buraya yazıktan sonra beni aradılar ve servise tekrar gitmemizi sorunu çözeceklerini söyledir bugün gittim usta kavramada sıkıntı var dedi debriyaj balata falan zayıflamıştır dedi bu arabalar yarı otomatik olduğundan devirli gitmezsen kullanmadan dolayı balata falan zayıflar dedi herşeyi okey dedik bu araba daha 48 binde nasıl dsg sinde sorun olur ben ne yapmış olabilirim bu arabaya dedim salı günü randevu verdiler bakıcaklar ona göre hangi parça arızalı söyleyeceklermiş yani heralde bize bi maliyet çıkarcaklar gerçekten rezillik golf 8 r line 1.5 etsi araç 48 binde kavramadan dsgden arıza veriyor garantimde bitmiş ben bunu nasıl nereye başvurarak ücretsiz değiştirebilirim yada destek alabilirim garanti bitiyor arıza veriyor nasıl bir düzene düştük anlamadım tekrardan teşekkür ederim ilginiz için
Geçmiş olsun. İnşallah fazla bi fiyat çıkarmazlar. Servis ve sonrası nı da buraya yazarsanız bizlerde bilinçlenmiş oluruz.
Dsg iyi niyet garantisine girmiyormu?

Nick inden anladığım kadarıyla antalyada sın. Antalya merkezde arslan usta var. You tube den gördüğüm kadarıyla baya iyi. İmkan varsa birde orayla görüş. Yardımcı olacaktır

Sorun çözüldümü. Sebep neymiş sonuca varabildinizmi. Sakıncası yoksa bilgi verebilirmisiniz.