Passat B7 Direksiyon Kutusu Problemi

alicantopaloglu

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar 2013 passat aracımda olduğum yerde direksiyonu çevirince çok az bir ses geliyordu ama yakın zamanda bu ses çok arttı. Gerçekten sinir bozucu bir sese dönüştü. 80 km hızlarda giderken artık direksiyonu hafif oynattığımda sanki takıla takıla dönüyormuş hissi vermeye başladı. Bununla ilgili Eskişehir de bir kaç yere götürdüm bana direksiyon kutusu arızası olduğun ve değişmesi gerektiğini söylediler. En ilgili kişi ben genelde golf 6 ların çıkma revizyonlu direksiyon kutusunu takıyorum balans ayarı ve yazılımı passat a göre güncelliyorum dedi. Daha sonrasında Çorum da bir firma buldum Yön direksiyondu sanırım bu firma kargoyla direksiyon kutusunu alıp revizyon ediyorlarmış. Şimdi benim bu firmayla ilgili pek bir bilgim yok ne kadar iyi olur 6 ay sonra tekrar aynı duruma gelir mi bunları kestiremiyorum. Revizyon için bana verilen fiyat en düşük 8 en fazla 30 bin TL tutar dediler. Benim Eskişehirde bulduğum usta golf 6 takarak bütün her şeyiyle 30 bin TL ye aracı teslim edeceğini söyledi. Böyle bir durum başına gelen var mı olanlar siz neler yaptınız merak ediyorum. Hayırlı sürüşler diliyorum.